10%
ОТСТЪПКА

Промо кодът е валиден за всички продукти, без тези с етикет "НОВ"

PROMOCODE10

Промо кодове с отстъпки за книги

Книгите заемат една важна част от живота и историята на човечеството. Независимо дали гледаме на тях като на пазители на историята или на поредната купчина у дома, която е покрита с прах, те неминуемо заемат своето място в нашия живот.

Най-хубавото в света на приказките, разказите, фантазиите, научните трудове и всички останали жанрове, е че всеки човек може да открие това, от което има нужда.

Още преди стотици години хората са осъзнали каква сила носят в себе си тези ненадминати творения и до ден днешен хората пишат книги с цел да ни разнообразят ежедневието или да ни научат на нещо наистина полезно.

Развитието на книжарниците във времето

Първоначално книгите се продавали буквално от ръка на ръка, съдейки историята и каквото се е запазило от нея като информация. След това постепенно започнали да се оформят търговските площи, които предлагали тези продукти.

Накрая достигаме в края на 20 век, когато книгите имат собствени търговски обекти, в които рядко може да се срещна друга стока освен тях.

Тогава всъщност се осъществявал истинския ренесанс и хората буквално изпразвали щандовете, за да се снабдят с най-новата книга на любимия им автор или просто искали да притежават определена творба, която носи етикета „Best Seller“.

Трябва да споменем и всички онези хора, които се снабдявали с книги, просто защото искали да подредят лавицата си и гостите им да й се възхищават. За съжаление този тип хора винаги ще съществуват.

По това време рядко се откроявали намаления или дори разпродажби на книги. Този търговски акт бил слабо разпространен, а и хората осигурявали достатъчно търсене, за да изкупуват наличните книги и да осъществяват огромни обороти.

Преломния момент в продажбата на книгите

Именно в края на миналия век нараства и един друг технологичен бум, който всъщност ще постави началото на края на старомодната хартиена книга. Това е интернет.

Бурното му развитие доведе до постепенното, но постоянно увеличаване на процента на търговия на книги онлайн, като всъщност началото е поставено от Amazon.

В всяка изминала година се появявали нови и нови онлайн магазини, докато накрая старта бил положен и на първите по-големи книжарници в интернет. Търговията неминуемо се прехвърлила до голяма степен онлайн, но всъщност хората започнали да неглижират книгите и информацията в тях.

Те били запленени от други неразкрити светове, поради което се наложило да се започне и с предлагането на промоционални предложения и изгодни оферти за покупка на книги.

Намаления от книжарници онлайн

Постепенно започнали да се налагат на пазара електронни четци, чрез които хартиения вариант на книгата бил заменен с електронен.

Много бързо хората дори започнали сами да пишат и разпространяват малки по обем книги, тъй като социалния контакт е максимално улеснен. Буквално за секунди достигаш до всяка точка на света.

След това настъпил момента и за аудио записите на книги, за да може човек дори да не чете, а да слуша, което се възприело положително от мнозина.

И в целия този спектър от разнообразни предложения за запознаване със съдържанието на книгите, възникнали постоянно отстъпки, дори се създават промо кодове, с които получавате гарантирано намаление от онлайн книжарницата при покупка на авторско издание от нея.

Вие сами избирате как да възприемете една книга – в хартиен вариант, в електронен или чрез аудио визуализация. Но какъвто и начин да сте избрали, погрижете се да закупите книгата изгодно чрез купон кодовете в PromoCode.BG.

 


Въпроси и отговори

Възползвайте се от код за отстъпка в тези магазини
ICN.BG
Superhosting.bg
Ardes.bg
MyProtein.bg
Malchugani.bg
Jump.bg