Кои сме ние? PromoCode.bg е иновативна платформа за предоставяне на промо кодове с отстъпки. Нашата мисия е да осигурим по-достъпно пазаруване за всеки потребител.

Нашата цел – да покажем, че „намаления“ и „отстъпки“ не са мръсни думи, нито са свързани с измамни схеми.

В нашата платформа ще получите неограничен достъп до многобройни промоционални кодове, с които ще може да пазарувате в най-любимите си магазини за всякакви стоки – от мода, дрехи, бижута и часовници до техника, телефони, компютри, хостинги и прочие.

Защо си заслужава да пазарувате на промоции ли? Защото е удобно, лесно, бързо и практично.

Магазините предлагат стотици видове намаления на ежедневна база, а от вас се изисква само да посетите любимия си сайт и да проверите дали желания от вас продукт е намален.

Това, което промоционалните кодове с отстъпки ви дават, обаче, далеч надхвърля обикновените промоции в повечето физически и онлайн магазини.

Те ви дават възможност да получите привлекателна отстъпка точно за продукта, който вие желаете да закупите, а не за този, който магазинът ви предлага и промотира.

Ето защо ние в PromoCode.bg твърдо застанахме и вярваме в идеята на промоционалните кодове – защото те наистина правят потребителското преживяване по-достъпно и по-приятно.

Как стартира PromoCode.bg и каква е идеята зад него

PromoCode.bg стартира в следствие на дългогодишната практика на редица големи брандове и онлайн магазини, които зад шапката на „промоциите“ и „намаленията“ всъщност продаваха стоки, които са на нормални цени, но за целите на „отстъпката“ са със завишена начална цена.

Това първо създава усещане в клиента, че получава дадена стока на изключителна промоция, но впоследствие хората се увериха, че това е нищо повече от въдица за риби.

Ето защо ние решихме да стартираме проекта наречен PromoCode.bg и да осигурим на нашите потребители свободен достъп до напълно реални и работещи промо кодове с отстъпки, при които няма съмнения и лъжи.

Промо кодовете работят и ви предоставят обещаната отстъпка независимо от продукта и неговата цена. Това е лесно проверимо от всеки обикновен потребител.

Идеята зад тази иновативна платформа е да възвърнем короната на потребителя като цар на „пазара“ и да му предоставим онзи механизъм да влияе на предлагането, какъвто по начало капитализмът му е предвидил.

В PromoCode.bg се стремим да предоставим на потребителя възможността да избира и то не само сред огромното предлагане от промоционални кодове, а и сред различните брандове в продуктовата ниша, която го интересува.

Вярваме, че това предоставя на потребителя върховната възможност да избира и да вземе максимално информирано решение за своята покупка.

Защо да се доверите на PromoCode.bg и да пазарувате с отстъпки

С PromoCode.bg пазаруването е по-достъпно, по-приятно и по-удовлетворително. Знаем, че потребителят винаги се стреми към това да си купува по-хубави и по-скъпи неща.

Това не винаги отговаря на джоба ни и в такива момента трябва да търсим алтернативни варианти, за да се сдобием с мечтаната чанта или онзи скъп телефон, който винаги сме искали.

Пазаруването с отстъпки не е срамно, нито е губене на време – напротив, това е изключително разумна потребителска практика, която ние считаме, че всеки трябва да прилага, ако иска да балансира по-добре месечния си бюджет.

Доверете ни се в мисията да ви предоставим по-достъпно пазаруване – изберете ексклузивните промо кодове с отстъпки на PromoCode.bg.


Възползвайте се от код за отстъпка в тези магазини
ICN.BG